Seif antiefractie, Seifuri antifoc, Seifurile Salamandra Model


Modele de seif

În funcție de necesitățile tale, seiful poate fi de mai multe tipuri. Luând în considerare pericolele din prezent, cumpărătprii pot opta pentru următoarele modele de seif.

Citește mai mult: Seif antiefractie, Seifuri antifoc, Seifurile Salamandra Model

Seif antiefracție
Pentru protejarea bunurilor, bijuteriilor, banilor, pietrelor prețioase sau a documentelor, un seif antiefracție este cu siguranță cea mai bună soluție. Sistemul de închidere este bazat pe un mecanism intelligent cu cheie cu bărbie dublă, accesul neautorizat fiind ținut la distanță. Protecția împotriva efracției este asigurată de balamale ranforsate și bolțurile de protecție, mult mai mari comparativ cu seifurile obișnuite.

Seif antifoc
În situația în care există pericolul unui incendiu în imediata apropiere a locației seifului, bunurile conținute vor fi protejate împotrivă focului. Seifurile antifoc sunt ideale pentru protejarea celor mai importante obiecte, putând fi instalate atât acasă, cât și la birou. Atât timp cât montajul este realizat corect iar structura de rezistență o permite, produsul va rezista pe termen lung.

Seifuri antiefracție și antifoc

Compania Salamandra Model produce o gamă largă de seifuri antiefracție și antifoc.

Toatel modelele dețin certificarea EN 1143-1, valabilă atât pentru seifuri de sine stătătoare (ancorate în podea), cât și pentru automate bancare sau încăperi securizate, ce necesită o rezistență ridicată la efracție.
Construcția seifurilor respectă standardele ISO 9001 și ISO 9002.

Etichetat cu: , , , , , , , , , ,
Postat in Diverse

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow VoltzRo on WordPress.com
Calendar
iulie 2022
L M M J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog Stats
  • 3.505 hits